Pressmeddelanden


Indentive kopplar ihop TV:n med andra smarta-hem tjänster

Det snabbväxande tech-bolaget Indentive har byggt en toppmodern teknikplattform för IP-TV som går att koppla ihop med andra smarta-hem tjänster. Det gör att vi kan se och hantera uppkopplade enheter i hemmet via TV-skärmen. Tekniken tillgängliggörs via Indentives kund Kalejdo Bredband AB, som är tjänsteleverantör för IP-TV till ett flertal stadsnät i landet.  

Read more

Tech-bolaget Indentive digitaliserar svenskarnas hem genom nytt avtal med stadsnätsoperatören Kalejdo

Det snabbväxande tech-bolaget Indentive har tecknat avtal med Kalejdo Bredband AB, en kommunikationsoperatör som arbetar med flera av Sveriges stadsnät. Avtalet innebär att Indentive etablerar sig på den för dem viktiga marknaden för stadsnät, som når cirka 1,5 miljoner uppkopplade hem. Via Kalejdo kan Indentive nu nå ut till slutkunder som kan nyttja deras IoT-teknik…

Read more

Indentive ingår samarbete med Microsoft

Det snabbväxande techbolaget Indentive som har utvecklat den smarta IoT (Internet of Things) plattformen Connective, har ingått samarbete med Microsoft. Samarbetet innebär att Connective byggs på Microsofts molntjänst Azure, vilket förkortar plattformens utvecklingstid och säkrar att den nya europeiska dataskyddslagen följs. 

Read more